Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:

23 Vélemény
Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ:
Mártírok U. 42-44.
8900 Zalaegerszeg
Zala
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ Ügyfélfogadás: Hétfő: 08.00 -12.00 13.00 -15.00 Kedd: 08.00- 12.00 13.00 - 15.00 Szerda: nincs ügyfélfogadás Csütörtök: 08.00 - 12.00 13.00 - 15.00 Péntek: 08.00-12.00 A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.


Cégleírás
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.
Kulcsszavak:
Foglalkoztatási szolgálat, Foglalkoztatási Hivatal
Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Bejelentés nélkűl.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemzetkőzi kaionsofőr ként dolgoztam,múlt pénteken,elkűldtek fízetettlen szabadságra. Tegnapi nap folyamán kiderűlt,hogy a fönökőm elfelejtett bejelenteni.És még a pénzem is kérdéses,a váltó társamnak nem volt jogsija,mert elvette az OLASZ RENDŐR.Igy vezetűnk felvátva ,és még mondja azt valaki hogy nem használják ki az embert!!!!!!!!!!

djmysticboy
Flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Flexről csak annyit hogy nem csak az anyukákat nem veszik ember számba hanem mindenki mást se. Előttem hónapja dolgozott ott egy hölgy és ott akarta hagyni így kinevezték sorvezetőnek. Azt azt hitte minden az ővé, én személyem szerint nem leszek idegbeteg ott az tuti így eljöttem onnan....:D

László Domokos
Flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindenki panaszkodik a flexre,meggyőződésem hogy jogosan,de akkor miért veritek le a gyárkaput ha van egy megüresedett hely?

gergő
flex anyák

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom hogy miért jutott idáig ez a cég de lesz ez még rosszabb!!Sorba mondanak fel az emberek mert a gyermekük fontosabb mint a flex.Akinek meg nincs az könnyen pofázik hogy oldd meg vagy mondjál fel.De kérdem én hogy család barát a 12 órás munka???Nem hiszem el hogy nem tudnátok összefogni.Sajnos a kényszer nagyúr ez igaz de ne adjátok fel!!!

gergő
flex

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a flexről csak annyit tudok irni hogy sajnos az anyákat nem veszik emberszámba.Pl:12órás munka után hol tud a gyermekével foglalkozni pláne akinak kisiskolás vagy ovodás???Ha lenne valaki aki tudna és merne nekem segiteni szivesen nyilvánoságra hozom nekem méóár ugyis mindegy.Én csak a többi édesanyának szeretnék segiteni:Várom a jelentkezést!!!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ-Zalaegerszegi Kirendeltség És Szolgáltató Központ: részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Közelben található Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat kirendeltségek