Start Up, Zalaegerszeg

1 Vélemény
Start Up
Berzsenyi D. Út 22
8900 Zalaegerszeg
Zala
(92) 550 020
(92) 315 618
(92) 550 028
(92) 520 028

Gazdasági információk

Cégnév
START UP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATO Kft.
Cégjegyzékszám
20-09-060308
Adószám
10428926-2-20
TEÁOR kód
9511 - Számítógép, -periféria javítása

Leírás

A Start Up Kft Stratégiánk, a megbízható termékekkel, minőségi szolgáltatásokkal, felelősségteljes munkával, hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása. A Start Up Kft jól képzett saját műszaki és software mérnök illetve technikus munkatársak kal rendelkezik. A felhasználóknál felmerülő problémák megoldását vizsgázott Novell, Microsoft és Linux -os szakemberek segítik megoldani. Start Up Kft elkötelezte magát a minőségi munkavégzés és szolgáltatás nyújtás irányában. Az ügyfélközpontú gondolkodásnak, a precíz, pontos, határidőkre történt teljesítéseknek köszönhetően ajánlással nyertünk egyre nagyobb és nagyobb teret a piacon.
Elégedett ügyfeleink igényeinek eleget téve szolgáltatási portfóliónkat folyamatosan bővítettük. A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt. Portfóliónk magába foglalja a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig mindazt, ami az Ön elképzeléseit a gyakorlatban is kiválóan működő informatikai és kommunikációs rendszerré változtatja. Hálózati technológiákat alkalmazva és a világ vezető gyártóinak termékeit felhasználva az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.
A Start Up Kft az általa forgalmazott eszközök gyártóival vagy képviseletükkel közvetlen kapcsolatot tart, nem csak a kereskedelem, hanem a garanciális és azon túli vevőkiszolgálás érdekében is. A közvetlen kapcsolatok eredményeként szakembereink állandó képzése biztosított, így naprakész információval rendelkeznek a számítástechnikai piacon megjelenő legújabb technológiákról és technikáról.


Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Számítástechnikai hálózatépítés, Számítástechnikai kiskereskedelem, Microsoft, Szoftverfejlesztés, Szolgáltató, Szoftver készítés, Linux, Alkatrész, Internet, Kereskedelmi, Felszerelés, Start
Start Up a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

computer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

mostani gepemet naluk keszittettem kulcsrakeszre egyedi osszeallitasbol.rovid ido alatt osszeszereltek a megadott hataridot tartani tudtak.sajnos garacialis ugyintezes miatt egyik alkatreszemre 3 hetet varnom kellett,de errol valoszinuleg nem ok tehettek,hanem a budaopesti nagykereskedes.

Írjon véleményt a(z) Start Up részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Berzsenyi Dániel Út 20.
  8900  Zalaegerszeg
 2. Bíró Márton Utca 8
  8900  Zalaegerszeg
 3. Kovács Károly Tér 5
  8900  Zalaegerszeg
 4. Bíró Márton Út 13.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Bíró Márton Utca 13.
  8900  Zalaegerszeg
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete